ZASTAVINA BAŠTA, Kragujevac
05 - 06. septembar 2020. godine u 20:00 časova 
JAZZAJ SE! [U DOBA KORONE]
OBAVEŠTENJE ORGANIZATORA JAZZ FESTIVALA

Obaveštavamo ljubitelje jazza da XXI internacionalni jazz festival u Kragujevcu (IJFK) neće biti održan uz prisustvo publike.

Uz sve napore nas kao organizatora da ispunimo planirani program, obezbedimo internacionalni karakter Festivala u vreme globalne pandemije i sprovedemo sve preporučene preventivne mere kako bi ceo događaj bio bezbedno realizovan, nismo dobili potrebno odobrenje od strane nadležnih institucija. U poslednjem trenutku primili smo rešenje republičkog Kriznog štaba da Festival ne može da se održi na otvorenom uz prisustvo publike.

Ipak, odlučili smo da ispoštujemo našu vernu publiku, angažovane umetnike i ne odustanemo od realizacije programa u oblasti kulture. XXI Internacionalni džez festival u Kragujevcu biće održan online, uz učešće istih najavljenih džez sastava i umetnika, ovaj put sa Vama na drugačiji način - nastupom uživo!

JAZZAJTE! SE iz svojih omiljenih kutaka...

Sve informacije o načinu praćenja IJFK online, te postupku povraćaja sredstava za kupljene ulaznice uskoro ćemo podeliti na zvaničnim nalozima IJFK na društvenim mrežama.

OBAVEŠTENJE O POVRAĆAJU NOVCA 
ZA KUPLJENE ULAZNICE

Povraćaj novca za kupljene ulaznice vrši se slanjem upita na mail office@ddtickets.rs


Zahtev mora u sebi da sadrži sledeće podatke:

1. Ime i prezime kupca
2. Broj bankarskog računa kupca na koji se vrši povraćaj i naziv banke*
3. Konkakt telefon kupca
4. Broj transakcije (8 - cifreni broj) TN broj (nalazi se na ulaznici pored barcod - a) 
5. Fotografija ulaznice

IJFK galerija 2020.

Vasil Hadžimanov Band